De Guzman traint apart op biljartlaken in Rio

Reacties

Jonathan de Guzman heeft de groepstraining van Oranje aan zich voorbij laten gaan. De 26-jarige middenvelder kampt met een hamstringblessure en trainde apart op de hometrainer. Het lijkt daardoor zéér twijfelachtig of de speler van Swansea City het openingsduel haalt van Oranje met Spanje, volgende week vrijdag in Salvador.

De Guzman traint apart op biljartlaken in Rio

De Oranje-equipe, die vrijdagochtend arriveerde in Rio de Janeiro, begon onder leiding van bondscoach Louis van Gaal aan de eerste sessie in het Estadio Gavéa, het trainingscomplex van Flamengo, rustig met een warming-up en tennisvoetbal. Zaterdag om 10.45 plaatselijke tijd (15.45 in Nederland) werkt de selectie van Van Gaal de tweede training af die openbaar is voor supporters en andere belangstellenden.

Overigens lag het trainingsveld in Rio de Janeiro erbij als een biljartlaken. Tijdens de mondiale eindronde verblijft het Nederlands elftal in het Caesar Park Hotel, dat aan het beroemde strand van Ipanema ligt. Op 13 juni speelt Oranje de eerste WK-wedstrijd tegen Spanje. Op 18 juni volgt Australië, waarna Chili op 23 juni de laatste tegenstander is.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.