De Bruyne terug: 'Word graag aan die tijd herinnerd'

Reacties

Een paar weken na zijn megatransfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City keert Kevin De Bruyne met zijn nieuwe club terug in Duitsland, als hij het in de Champions League opneemt tegen Borussia Mönchengladbach.

De Bruyne terug: 'Word graag aan die tijd herinnerd'

'Ik word graag aan mijn tijd in Duitsland herinnerd', zei De Bruyne tijdens het perspraatje voorafgaand aan het duel. 'Zowel mijn periode bij Werder Bremen als VfL Wolfsburg was geweldig', blik de middenvelder terug op zijn drie seizoenen in de Duitse dienst.

'Er zijn meer overeenkomsten dan verschillen', vergelijkt de Belg de Bundesliga met de Premier League, waarin hij ook nog namens Chelsea speelde. 'Het niveau in de twee competities is erg hoog. Ook tegen ploegen uit de degradatiezone moet je vol aan de bak.'

De Bruyne verloor met City de eerste groepswedstrijd van Juventus (1-2), waardoor de druk op de ploeg van Manuel Pellegrini toeneemt. 'Het is nog geen finale, waar het wordt een erg belangrijke partij', zei de trainer over het duel met Gladbach, dat woensdag om 20.45 uur begint.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.