De Boer en Internazionale winnen dankzij goals Icardi

Reacties

Internazionale heeft eenvoudig gewonnen op bezoek bij Empoli. De ploeg van Frank de Boer won in de Serie A met 0-2. Mauro Icardi was met twee snelle treffers weer eens de grote man.

De Boer en Internazionale winnen dankzij goals Icardi

De Argentijnse aanvoerder van Inter maakte alweer zijn vijfde en zesde doelpunt in het nog prille seizoen. Na tien minuten maakte Icardi al de 0-1. Al vallend kopte hij van dichtbij fraai raak. Acht minuten later was Icardi opnieuw het goudhaantje. João Mário veroverde de bal op het middenveld en stuurde de spits de diepte in. Alleen voor Łukasz Skorupski, de doelman van de thuisploeg, bleef Icardi koel en schoof de 0-2 in de hoek.

João Mário stond opgesteld als aanvallende middenvelder, omdat Éver Banega ontbrak vanwege een schorsing. Daardoor was er op het middenveld een plaatsje beschikbaar voor Geoffrey Kondogbia.

In het vervolg speelde de ploeg van De Boer gecontroleerd en kwam de zege niet meer in gevaar. Een week geleden leek de positie van de trainer nog op wankelen te staan. Na een knappe zege op Juventus (2-1) en nu dus de winst bij laagvlieger Empoli, lijkt De Boer voorlopig weer wat steviger in het zadel te zitten bij de Nerazzurri . In de Serie A staat Internazionale vijfde, slechts twee punten achter koploper Juventus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.