De Boer blijft bij Ajax, seizoenstart Van Rhijn in gevaar

Reacties

Frank de Boer heeft tijdens het trainingskamp in Oostenrijk bevestigd dat hij niet vertrekt bij Ajax. De trainer leek eerder nog wel oren te hebben naar een andere club. Verder bleek dat Ricardo van Rhijn een scheurtje in linkerhamstring heeft opgelopen.

De Boer blijft bij Ajax, seizoenstart Van Rhijn in gevaar

De Boer vertelde de aanwezige pers vrijdagmiddag dat hij niet van plan is om deze zomer nog te vertrekken bij de club waarmee hij vier keer op rij landskampioen werd. 'Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat hij de telefoon niet op hoeft te nemen', aldus De Boer. Eerder deze zomer werd zijn naam in verband gebracht met Tottenham Hotspur, dat uiteindelijk koos voor de Argentijn Mauricio Pochettino.

Verder zit het trainingskamp er voor rechtsback Ricardo van Rhijn hoe dan ook op. Uit een MRI-scan bleek vrijdag dat hij een dag eerder op de training een scheurtje in zijn hamstring heeft opgelopen. Ajax laat weten dat het nog niet duidelijk is hoe lang Van Rhijn niet inzetbaar is, maar de seizoenstart komt voor de 23-jarige verdediger door de kwetsuur wel serieus in gevaar.

Ajax vliegt, na de oefenwedstrijd van zaterdag tegen FC Wacker Innsbrück, direct terug naar Amsterdam. Daar zal Van Rhijn verder onderzocht worden, en wordt dus duidelijk hoe lang Ajax hem zal moeten missen.

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.