'Dat geouwehoer over die Chinees, gek word ik er soms van'

Reacties

De onrust over de bestuurlijke situatie bij ADO Den Haag heeft zijn weerslag op de selectie. In de nieuwe VI spreken diverse spelers zich uit.

'Dat geouwehoer over die Chinees, gek word ik er soms van'

ADO wacht inmiddels al maanden op de beloofde miljoenen van eigenaar Hui Wang, waardoor de club onder curatele dreigt komen te staan bij de KNVB. 'Vrijwel alles wat wij vernemen, komt vanuit de media. Als ik een bericht zie met ADO en Wang in de kop, denk ik: Pfff, daar gaan we weer', vertelt Ruben Schaken in de nieuwe Voetbal International.

'Tsja, weet ik het allemaal? Die Chinees riep in de krant opeens van alles, maar volgens mij moet je gewoon even normaal doen en je afspraken nakomen. Ze zijn hier toch niet gek?', vraagt Tom Beugelsdijk (foto) zich hardop af. 'Dat geouwehoer over die Chinees, gek word ik er soms van.'

De spelers van ADO verwachten dat de salarissen ondanks het uitblijven van de Wang-miljoenen worden betaald. 'Het is nu geen vast onderwerp in de kleedkamer, maar dat kan het wel gaan worden als het directe gevolgen gaat krijgen', legt reservedoelman Robert Zwinkels uit.

De goalie maakt sinds 2005 deel uit van de selectie van ADO en maakte in 2007 het dreigende faillissement mee. 'Zoals het gerucht dat de salarissen in februari niet meer konden worden betaald. Dat is inmiddels door de directeur tegengesproken, maar toch blijft de hele soap de club in de greep houden en uiteindelijk heeft zoiets altijd invloed op het voetbal.'

In de nieuwe Voetbal International lees je een groot verhaal over de stand van zaken bij ADO Den Haag. Hoe denken de spelers over de Chinese soap en is er al licht zichtbaar aan het einde van de tunnel? VI nummer 5 kun je hier bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.