Verbaasd ADO reageert niet op aantijgingen Wang

Reacties

ADO Den Haag heeft vol verbazing kennis genomen van de uitlatingen van eigenaar Hui Wang. De Chinees liet zich vanochtend in een interview met een correspondent van de Volkskrant negatief uit over de gang van zaken in de Hofstad.

Verbaasd ADO reageert niet op aantijgingen Wang

'Wij reageren niet op de uitlatingen van Wang', laat persvoorlichter Ronald van der Geer weten namens de clubleiding van ADO. 'Zoals al langer is onze intentie om de dialoog direct met hem te voeren.'

ADO probeert al maandenlang met Wang in gesprek te gaan, maar de eigenaar weigert naar Den Haag te komen. Daarnaast komt hij ook al sinds september zijn belofte niet na om te investeren in de club.

Wang liet weten dat hij zwaar ontevreden is over de manier waarop ADO met hem en zijn investeringen omgaat. De Chinees zinspeelt op een hardere koers, waarbij er mogelijk ontslagen gaan vallen. Overigens hoopt de clubleiding in Den Haag deze week Wang te ontmoeten. Volgens planning zou Wang deze week naar Europa komen. De Hagenaars hebben alleen nog geen idee wanneer en waar dat het geval zal zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.