Cocu kiest voor Isimat op rechts en Brenet links achterin

Reacties

Nicolas Isimat-Mirin is bij PSV de vervanger van de geschorste Santiago Arias. Verder kiest trainer Phillip Cocu voor dezelfde namen als tegen Vitesse.

Cocu kiest voor Isimat op rechts en Brenet links achterin

De Eindhovenaren wonnen zaterdag in Arnhem door een late treffer van Jorrit Hendrix (0-1), die ook nu samen met Davy Pröpper en Andrés Guardado de middenlinie gaat vormen. Voorin begint Cocu dus wederom met Gastón Pereiro, Luuk de Jong en Jürgen Locadia.

Isimat-Mirin (foto) neemt de rechtsbackpositie over van de afwezige Arias, waardoor Joshua Brenet op de linkerkant blijft staan. Met Simon Poulsen en Jetro Willems zijn namelijk twee andere alternatieven voor de linkerflank geblesseerd. Ook voor Maxime Lestienne komt het duel nog te vroeg, hij hervatte pas vorige week de training na bijna twee maanden afwezigheid wegens familieomstandigheden.

Bij winst overwintert PSV voor het eerst sinds negen jaar in de Champions League. Iets wat sindsdien geen enkele Nederlandse club meer is gelukt. Ook een gelijkspel kan volstaan, maar dat moet VfL Wolfsburg thuis zien af te rekenen met Manchester United.

Update: Cocu plaatste vlak voor de wedstrijd een kanttekening bij de opstelling. Hij stelde dat Moreno (links) en Brenet (rechts) in principe de flanken gaan bezetten, maar dat dit tijdens de wedstrijd ook omgegooid zou kunnen worden.

De opstelling
PSV: Zoet; Isimat-Mirin, Bruma, Moreno, Brenet; Pröpper, Hendrix, Guardado; Pereiro, De Jong, Locadia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.