Club Brugge slaat opnieuw modderfiguur: 'Zeer frustrerend'

Reacties

De 5-0 pandoering van Club Brugge in de Europa League op bezoek bij Napoli was alweer de zoveelste tegenslag van dit seizoen voor de Belgen. Toch is er volgens aanvoerder Timmy Simons geen sprake van een crisis.

Club Brugge slaat opnieuw modderfiguur: 'Zeer frustrerend'

'Ik vind crisis een te zwaar woord', gaf de captain van Club Brugge donderdag na afloop van het duel met Napoli aan tegenover Sporza. Opvallend, aangezien zijn club voorafgaand aan de competitie stellig aangaf kampioen te willen worden, maar nu slechts zevende staat. Ook het hoofdtoernooi van de Champions League werd niet bereikt.

Napoli was donderdag op alle fronten beter dan de ploeg van Simons. Al na 26 minuten hadden de Italianen een 3-0 voorsprong. 'Zeer frustrerend', gaf hij aan. 'We waren vandaag ronduit slecht', voegde zijn trainer Michel Preud'homme daaraan toe.

De belangrijke man aan de kant van Napoli was nota bene de Belg Dries Mertens. Hij scoorde twee keer. 'Een goede uitslag, ondanks ons slordige spel', sprak de ex-speler van PSV. 'Maar we moeten nog niet te hard juichen. Club Brugge in eigen huis is een andere ploeg dan wanneer het uit speelt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.