Clasie moet nog zeker twee weken toekijken

Reacties

Het competitiedebuut van Jordy Clasie voor Southampton laat nog zeker twee weken op zich wachten. De 24-jarige middenvelder kampt met een enkelblessure en staat volgens de Premier League-club voor een revalidatie van twee tot drie weken.

Clasie moet nog zeker twee weken toekijken

Clasie liep de kwetsuur maandag op tijdens een wedstrijd met de beloften van Southampton. Toen de twaalfvoudig international terugkeerde van een hamstringblessure, die hij overhield aan het Europa League-duel met Vitesse (3-0 winst), ging het opnieuw mis.

De oud-speler van Feyenoord en Excelsior moest het eerste competitieduel van het seizoen daardoor al laten schieten. The Saints bleven zondag tegen Newcastle United steken op een 2-2 gelijkspel. Clasie moet het duel van zaterdag, wanneer Southampton het in eigen stadion opneemt tegen Everton, sowieso aan zich voorbij laten gaan. Ook de wedstrijden tegen Watford (23 augustus) en Norwich City (30 augustus) komen in gevaar.

EK-kwalificatie
Bovendien is het nog maar de vraag of Clasie op tijd fit is voor de cruciale interlands met het Nederlands elftal. Oranje neemt het op 3 september in de EK-kwalificatie op tegen IJsland, op 6 september is Turkije de tegenstander.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.