Erwin Koeman bekritiseert Mané na dubbele misser

Sadio Mané heeft twee grote mogelijkheden laten liggen om Southampton in de slotfase langs Newcastle United te schieten (2-2). Erwin Koeman, die zijn broer Ronald op de bank verving bij Southampton, vond dat Mané minimaal één keer had moeten scoren.

Southampton pakte een punt tegen Newcastle dankzij de gelijkmaker van Shane Long elf minuten voor tijd, maar mede door de missers van Mané had Koeman het gevoel dat er meer in zat. 'Ik heb een dubbel gevoel', reageerde hij tegenover Sky Sports.

'In de laatste tien minuten hadden we namelijk de zege moeten pakken', aldus Koeman, die de media te woord stond omdat zijn broer thuiszat met een achillespeesblessure. 'Mané kreeg twee gigantische kansen. Hij maakte mooie bewegingen, maar uiteindelijk gaat het om doelpunten maken. Hij had minimaal één goal moeten maken, dan win je hier met 3-2.'

Tijdens de wedstrijd had Erwin enkele keren contact met broer Ronald. 'Ik heb in de eerste helft via de analist die boven zit wat aanwijzingen van hem doorgekregen. Maar wij denken hetzelfde over voetbal, dus het maakt niet zoveel uit of we contact hebben. Ik hoop in ieder geval dat hij snel weer terugkomt.'