Clasie bij rentree direct weer naar de kant

Reacties

Jordy Clasie is bij zijn rentree voor Southampton maandagavond direct weer van het veld gegaan. Southampton maakt op de eigen website melding van een opgelopen blessure, maar meldt nog niets over de exacte diagnose.

Clasie bij rentree direct weer naar de kant

De van Feyenoord overgekomen middenvelder viel op donderdag 31 juli tijdens het Europa League-heenduel met Vitesse (3-0 winst) uit met een hamstringblessure. Maandagavond maakte Clasie zijn rentree tijdens het duel van Southampton Onder-21 met de leeftijdgenoten van Manchester City (2-2), maar daarin werd hij direct weer naar de kant gehaald.

Nadat hij op slag van rust met een splijtende pass de assist gaf op de 1-0 van Marcus Barnes, ging het vlak na de pauze mis. Drie minuten na de hervatting werd City-speler Brandon Barker ten val gebracht, waarbij hij botste met Clasie.

Daarop besloot manager Martin Hunter de Nederlander - die met een van pijn vertrokken gezicht naar de kant ging (hoofdfoto) - meteen te wisselen. Overigens repte Clasie na afloop met geen enkel woord over de blessure, hij stelde op Twitter slechts blij te zijn weer op het veld te hebben gestaan.

Jordy Clasie, die in de basis begon, wordt behandeld nadat hij bij zijn rentree geblesseerd is geraakt.
Jordy Clasie, die in de basis begon, wordt behandeld nadat hij bij zijn rentree geblesseerd is geraakt.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.