Busquets verbindt zijn toekomst aan Barcelona

Reacties

Sergio Busquets heeft aan alle speculaties over zijn toekomst een einde gemaakt. De middenvelder tekende een nieuw contract met Barcelona tot medio 2021.

Busquets verbindt zijn toekomst aan Barcelona

De rasechte Catalaan (27) is al ruim zeven seizoenen een onomstreden kracht bij Barcelona, waarmee hij afgelopen seizoen de landstitel en de Copa del Rey binnensleepte. Tevens won Busquets onder meer al drie keer de Champions League met zijn club en werd hij met Spanje wereld- en Europees kampioen.

Dat alles is voor de middenvelder geen reden om eens een deurtje verder te kijken, met zijn nieuwe verbintenis laat hij weten dat zijn honger naar meer succes met Barcelona nog lang niet gestild is. In de wandelgangen werd zijn naam de afgelopen maanden in verband gebracht met Paris Saint-Germain en de twee grootmachten uit Manchester, maar die zullen schrikken van de nieuwe voorwaarden in zijn verbintenis.

De oude overeenkomst met Busquets liep nog tot 2019. In de nieuwe, vijfjarige deal is een clausule opgenomen dat de rechtspoot voor niet minder dan tweehonderd miljoen euro mag vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.