Barcelona 'beloont' Sandro met transfervrije status

Reacties

Sandro Ramírez keert na de zomerstop niet meer terug bij Barcelona. De club heeft als een soort geste besloten het aflopende contract van de aanvaller niet te verlengen.

Barcelona 'beloont' Sandro met transfervrije status

De twintigjarige Sandro had in de zomer van 2015 namelijk diverse mogelijkheden om Barcelona te verlaten. De jongeling besloot echter in Catalonië te blijven omdat Barça op dat moment vanwege een transferverbod niet in staat was om een vervanger aan te trekken. Dat gebaar deed de clubleiding veel, waardoor er nu de bereidwilligheid is om Sandro transfervrij te laten vertrekken.

'Sandro mag deze zomer vertrekken. Vorig seizoen bleef hij ons trouw omdat we niemand konden halen en daar zijn we nog altijd zeer dankbaar voor. We hadden de optie om zijn contract voor 1 mei automatisch te verlengen, maar het leek ons na zijn actie van vorig jaar niet meer dan terecht om geen gebruik te maken van die mogelijkheid', laat technisch directeur Robert Fernández van Barcelona weten aan AS.

Sandro gold jarenlang als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding. De spits, die bij Barcelona vooral op de vleugels werd ingezet, kwam het afgelopen seizoen tot twintig officiële wedstrijden voor de Spaanse landskampioen, waarin hij goed was voor drie doelpunten en twee assists.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.