Barcelona zoekt versterking: 'Met name in de aanval'

Reacties

Barcelona beschikt met Luis Suárez, Lionel Messi en Neymar over drie van de beste aanvallers ter wereld, maar in de ogen van Luis Enrique is dat nog niet voldoende. De trainer aast op versterking.

Barcelona zoekt versterking: 'Met name in de aanval'

'We hebben op dit moment met name in de aanval versterking nodig en daar wil ik het bestuur graag van overtuigen', vertelde Luis Enrique tijdens een persmoment. Het staat echter zeker niet vast dat Barcelona iemand gaat kopen. 'Het is altijd lastig onderhandelen tijdens de winterse transferperiode, omdat niemand goede spelers halverwege het seizoen wil laten gaan. Wij gaan tot de laatste dag dat de markt open is op zoek naar de juiste optie.'

Barcelona beschikt met Munir El Haddadi en Sandro Ramirez over twee jonge aanvallers, maar zij hebben dit seizoen nog niet kunnen overtuigen. De inmiddels speelgerechtigde Arda Turan wordt vooral gezien als middenvelder, al kan hij ook als vleugelspits uit de voeten. In de Spaanse media wordt Barcelona veelvuldig in verband gebracht met Nolito (Celta de Vigo) en Denis Suárez (Villarreal). Laatstgenoemde stond tot afgelopen zomer overigens nog onder contract bij de Catalanen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.