Brøndby verguld met Boulahrouz en wil contract verlengen

Het aantrekken van Khalid Boulahrouz is een gouden greep gebleken voor het Deense Brøndby IF. De Nederlandse mandekker presteert uitstekend en de club wil dan ook graag met hem praten over zijn contract, dat na dit seizoen afloopt.

Brøndby verguld met Boulahrouz en wil contract verlengen

De entree van Boulahrouz (foto) ging gepaard met een sterke verbetering van de prestaties van Brøndby. De Deense club incasseerde sinds het debuut van Boulahrouz op 27 oktober zelfs geen enkel doelpunt meer. De wedstrijden tegen Odense BK (0-0), Vestsjælland (2-0, AGF Aarhus (3-0) en FC Midtjylland (1-0) leverden daardoor tien punten op. Brøndby steeg door de goede prestaties naar de vierde plaats op de ranglijst.

Brøndby wil in de winterstop, die van 9 december tot 22 februari duurt, met Boulahrouz rond de tafel. 'De afgelopen weken hebben club en speler aan elkaar kunnen wennen. De ervaringen zijn heel positief, want hij is een belangrijke kracht voor ons elftal', aldus technisch directeur Per Rud.

'We gaan binnenkort een praatje met hem maken om te kijken wat de stand van zaken is. We staan zeker niet onwelwillend tegenover een contractverlenging', vervolgt Rud. Voor Boulahrouz (31) en consorten staat komend weekend de topper tegen nummer drie FC Kopenhagen op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen