Boulahrouz: 'Ik zal me nog wel veel moeten verbeteren'

Zijn eerste optreden voor Brøndby IF stemde Khalid Boulahrouz tevreden, al ziet de 31-jarige verdediger nog genoeg ruimte voor verbetering.

Boulahrouz: 'Ik zal me nog wel veel moeten verbeteren'

Na vijf maanden aan de zijlijn keerde Boulahrouz zondag weer terug binnen de lijnen. De 35-voudig international keek met genoegen terug op zijn debuut voor Brøndby IF, dat doelpuntloos gelijk speelde tegen Odense BK. 

'Ik ben blij dat mijn lichaam in orde was. Ik had wel momenten van vermoeidheid, maar het ging erg goed', aldus de verdediger, die op 19 mei tegen Beira Mar voor het laatst in actie kwam namens Sporting Lissabon. In september bereikte hij met de Portugezen overeenstemming over het ontbinden van zijn contract.

'Ik ben blij weer terug op het veld te zijn', zei Boulahrouz. 'We hebben de nul gehouden, maar het resultaat was niet zoals we dat onszelf hadden gewenst.' De routinier heeft er geen moeite mee in de minder aangeschreven Deense competitie te spelen. 'Ik heb respect voor deze competitie en mijn tegenstanders. Ik ben erg blij met Brøndby.'

De verdediger was nog niet op alle punten tevreden. 'Ik vind het eerlijk gezegd moeilijk mijn eigen spel te beoordelen, maar ik zal mezelf nog wel moeten verbeteren', zei de verdediger na afloop. 'Ik moet de verdediging beter organiseren, want dat is ook mijn verantwoordelijkheid.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen