Blundertje in Amsterdam, weergaloze assist, dunk Balotelli

Reacties

• In Amsterdam is vandaag de Aegon Futuru Cup begonnen. De B-junioren van Anderlecht versloegen op het door Ajax georganiseerde toernooi de leeftijdsgenoten van AC Milan. Dat gebeurde na een klein foutje van de Italianen, zes seconden voor tijd. Bekijk hierboven de samenvatting.

Blundertje in Amsterdam, weergaloze assist, dunk Balotelli

Chelsea heeft het zaterdagmiddag lastig tegen Sunderland, maar ook de jongste Chelsea-voetballertjes kunnen het de sterren van de Londense grootmacht moeilijk maken, zo is op bovenstaande beelden te zien.

Mario Balotelli (foto boven) was enige tijd uitgeschakeld door blessures bij AC Milan, maar op het trainingsveld laat hij zien dat hij misschien de verkeerde sport gekozen heeft. De 1.89 meter lange centrumspits laat met een goed uitgevoerde dunk zien dat hij zijn roeping als basketballer gemist heeft.

• De supporters van Blackpool zijn helemaal klaar met eigenaar Karl Oyston. Blackpool speelde in het seizoen 2010/11 nog in de Premier League, maar inmiddels dreigt degradatie uit het Championship en dus moet voorzitter Oyston het ontgelden. De fans maken hun frustratie op een ludieke manier kenbaar: door mandarijnen en tennisballen op het veld te gooien.

• Donderdagavond won IFK Göteborg met 5-0 van Atvidaberg en daarbij eiste de 21-jarige aanvaller Sam Larsson een hoofdrol op. De Zweed sleepte de bal met zijn hak voor de voeten van Lasse Vibe, die simpel kon afronden. Een briljante assist van Larsson.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.