Blessures ADO-spelers Kramer en Van Duinen vallen mee

Reacties

De enkelblessure die ADO Den Haag-spits Michiel Kramer zaterdag opliep op bezoek bij koploper PSV valt mee. De topscorer van de Eredivisie is nog wel een vraagteken voor het thuisduel van zaterdag met Willem II, al is de verwachting dat hij gewoon van de partij is.

Blessures ADO-spelers Kramer en Van Duinen vallen mee

Kramer staat na elf competitieduels op acht goals. Daarmee deelt hij de eerste plek in het topscorersklassement met Mark Uth van SC Heerenveen.

Zaterdag liep Kramer een enkelblessure op en moest hij in Eindhoven na 49 minuten het strijdtoneel verlaten. Op dat moment stond ADO al tegen tien Eindhovenaren, maar uiteindelijk kon de 1-0 achterstand niet meer omgebogen worden. Mede daardoor is ADO nog altijd vijftiende met slechts tien punten.

De club laat weten er alles aan te gaan doen Kramer fit te krijgen voor zaterdag. Dat de zwelling van de enkel meevalt is daarbij een goed teken. Het ontbreken van Kramer zou een aderlating zijn voor ADO-coach Henk Fraser. Zeker omdat collega-aanvaller Mike van Duinen ook niet helemaal okselfris uit de strijd kwam zaterdag. Ook zijn enkelkwetsuur valt echter mee, waardoor ook hij op tijd fit lijkt voor de cruciale wedstrijd van zaterdag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.