VI Live: Amrabat heeft opnieuw groot aandeel in zege Málaga

Reacties

Om ook tijdens wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er VI Live, waarin het (inter)nationale voetbal op de voet gevolgd wordt.

VI Live: Amrabat heeft opnieuw groot aandeel in zege Málaga
LANDGENOTEN: Nordin Amrabat is zaterdagavond opnieuw belangrijk geweest voor Málaga. De in Naarden geboren Marokkaanse international stond in de uitwedstrijd tegen Real Sociedad met een uitstekende voorbereidende actie aan de basis van de enige treffer, die op naam kwam van Juanmi. De afgelopen twee speelronden was Amrabat nog trefzeker voor de Andalusiërs, die dankzij vier zeges op rij nu zevende staan in Spanje.

22.40 uur: EINDSTAND PSV - ADO DEN HAAG 1-0
Hoewel PSV liefst een uur met een man minder speelde, blijft de koploper makkelijk overeind tegen ADO Den Haag. Memphis Depay groeide uit tot matchwinner.

22.38 uur: EINDSTAND PARMA - INTERNAZIONALE 2-0

21.58 uur: SCHITTERENDE AANVAL PSV, KRAMER ERAF
Het is niet te merken dat PSV met een man minder speelt. Nu is het Andrés Guardado die Memphis Depay richting het Haagse doel stuurt, maar de vleugelspits stift net voorlangs. ADO Den Haag moet verder zonder de geblesseerde Michiel Kramer. Roland Alberg vervangt hem.

21.56 uur: DEPAY TIKT VOORZET NARSINGH BINNEN
ADO Den Haag heeft toch echt een man meer op het veld staan, maar toch kan het dat Memphis Depay vogelvrij een voorzet van Luciano Narsingh over de doellijn duwt. PSV stevent met tien man af op een zege: 1-0.

21.37 uur: RUSTSTAND PSV – ADO DEN HAAG 0-0
Hoewel PSV sinds de 29ste minuut met tien man speelt door een rode kaart voor Jorrit Hendrix, hadden de Eindhovenaren halverwege op voorsprong kunnen staan. Georginio Wijnaldum raakte vlak voor rust de paal. Michiel Kramer gaat de kleedkamer in met een blessure, hij werd na het rustsignaal behandeld op het veld.

21.35 uur: EINDSTAND FEYENOORD – PEC ZWOLLE 2-0
Met een sterk optreden in de tweede helft verzekert Feyenoord zich nog een week langer van de derde plaats. Na de treffers van Sven van Beek en Jean-Paul Boëtius probeerde PEC Zwolle het nog wel, maar kansen leverde het nauwelijks meer op.

21.35 uur: EINDSTAND FC TWENTE - SC HEERENVEEN 2-0
Dankzij een overwinning op SC Heerenveen stijgt FC Twente naar plek vier op de ranglijst. Rasmus Bengtsson en Youness Mokhtar maakten met hun doelpunten het verschil voor de Tukkers, die zich met de zege herstellen van de 2-1 nederlaag bij Excelsior van vorige week.

21.35 uur: RUSTSTAND PARMA - INTERNAZIONALE 1-0

21.19 uur: PSV VERDER IN DE PROBLEMEN
Verliet eerder Jetro Willems het veld nog met een blessure, nu is het Jorrit Hendrix die met een rode kaart de kleedkamers moet opzoeken. De controlerende middenvelder moet een foute uittrap van doelman Jeroen Zoet corrigeren en krijgt daarvoor zijn tweede gele kaart. Kan ADO Den Haag stunten tegen PSV?

21.16 uur: GOAL CELTA DE VIGO! 0-1
Barcelona komt in de 55ste minuut op achterstand in Camp Nou. Op aangeven van Nolito opent Joaquin Larrivey de score.

21.14 uur: EN DAAR IS NUMMER TWEE!
2-0 voor FC Twente! Youness Mokhtar rondt af na uitstekend voorbereidend werk van Luc Castaignos.

21.09 uur: GOAL FC TWENTE!
FC Twente opent de score tegen SC Heerenveen via een kopbal van Rasmus Bengtsson.

21.07 uur: WILLEMS VERLAAT HET VELD
Dat is een flinke tegenvaller voor PSV! Jetro Willems moet al na zestien minuten het veld verlaten voor Joshua Brenet. Santiago Arias verkast naar de linksbackpositie.

21.04 uur: VERLOSSENDE TREFFER IN DE KUIP
Jean-Paul Boëtius zet Feyenoord op 2-0! Het is in meerdere opzichten een verlossende treffer. Feyenoord lijkt de zege ondanks de felle tegenstand van PEC Zwolle binnen te hebben, terwijl Boëtius zijn eerste basisplaats sinds eind september bekroont.

21.03 uur: DEPAY KNALT TEGEN DE LAT
De vraag is of het zojuist gerepareerde net het had gehouden bij dit schot... Memphis Depay knalt van enkele meters keihard tegen de lat.

20.51 uur: DEFENSIEF DUO BELANGRIJK
Sven van Beek schiet Feyenoord vlak na rust op een 1-0 voorsprong. De centrumverdediger krijgt de bal bij een standaardsituatie van Terence Kongolo en haalt vervolgens de trekker over.

20.50 uur: AFTRAP PSV – ADO DEN HAAG
Vijf minuten later dan de bedoeling was is PSV – ADO Den Haag begonnen. Er zat een gat in het doel van de Haagse bezoekers. Nu dat is verholpen kan de laatste Eredivisie-wedstrijd van de avond van start gegaan.

20.49 uur: RUSTSTAND BARCELONA – CELTA DE VIGO 0-0
Kansen te over in Camp Nou, met name voor de thuisploeg, maar tot dusver nog geen treffers.

20.45 uur: AFTRAP PARMA - INTERNAZIONALE

20.32 uur: RUSTSTAND FC TWENTE - SC HEERENVEEN
FC Twente en SC Heerenveen zoeken na een slaapverwekkende eerste helft de kleedkamer op. Het fluitconcert vanaf de tribunes vertelt het hele verhaal.

20.31 uur: RUSTSTAND FEYENOORD – PEC ZWOLLE 0-0
Er zijn nog geen doelpunten gevallen in de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle. De nummer drie en vier van de Eredivisie hebben nog nauwelijks voor spektakel kunnen zorgen.

20.26 uur: EINDSTAND BAYERN MÜNCHEN - BORUSSIA DORTMUND 2-1
Arjen Robben heeft Bayern München aan drie zwaarbevochten punten geholpen. De sterspeler van Der Rekordmeister schoot zijn ploeg pas laat langs Borussia Dortmund.

20.19 uur: EINDSTAND AJAX - FC DORDRECHT 4-0

20.16 uur: GOAL ROBBEN!
Bayern München staat op voorsprong! Arjen Robben schiet een strafschop binnen en lijkt daarmee zijn team aan de overwinning te helpen: 2-1.

20.02 uur: GOAL BAYERN! 1-1
Robert Lewandowski doet zijn voormalige werkgever Borussia Dortmund pijn. De huidige spits van Der Rekordmeister schiet na zeventig minuten de gelijkmaker binnen.

20.01 uur: DOELPUNT ANDERSEN
En de volgende treffer is een feit. Op aangeven van Davy Klaassen zet Lucas Andersen de marge op vier namens de Amsterdammers.

20.00 uur: AFTRAP BARCELONA – CELTA DE VIGO
Is Real Madrid na deze speelronde de nieuwe koploper van Spanje of steekt Barcelona daar een stokje voor? Winnen de Catalanen in eigen huis van Celta de Vigo blijft Barça aan kop. Hieronder de opstellingen.

Barcelona: Bravo; Alves, Mascherano, Mathieu, Alba; Rakitic, Busquets, Rafinha; Suárez, Messi, Neymar.
Celta de Vigo: Álvarez; Mallo,  Cabral, Gómez, Castro; Krohn-Dehli, Radoja, Hernández; Orellana, Larrivery, Nolito.

19.56 uur: AJAX LOOPT VERDER UIT VIA VELTMAN
Het hek is nu van de dam in De Arena. Kort na de vrije trap van Lasse Schöne is het nu Joël Veltman die Filip Kurto passeert met een knappe lob: 3-0.

19.53 uur: EINDSTAND EMPOLI - JUVENTUS 0-2

19.51 uur: SCHÖNE SCOORT UIT VRIJE TRAP
Daar is de tweede goal van de avond. En opnieuw is het Lasse Schöne die scoort. De Deen krult raak uit een vrije trap. De punten lijken nu wel in de tas voor Ajax.

19.49 uur: DORDRECHT VERDER MET TIEN MAN
Het lijkt nu gedaan met FC Dordrecht, dat met tien man verder moet na de tweede gele kaart voor Josimar Lima. Krijgt het publiek in Amsterdam dan toch nog een paar goals te zien?

19.48 uur: EINDSTAND ATLÉTICO MADRID – CÓRDOBA 4-2
Atlético Madrid heeft goede zaken gedaan tegen laagvlieger Córdoba. Mede dankzij uitblinker Antoine Griezmann won de ploeg van trainer Diego Simeone.

19.45 uur: AFTRAP FEYENOORD - PEC ZWOLLE
Feyenoord: Vermeer; Wilkshire, Van Beek, Kongolo, Nelom; El Ahmadi, Clasie, Vilhena; Toornstra, Kazim-Richards, Boëtius.
PEC Zwolle
: Hahn; Van Polen, Sainsbury, Van der Werff, Van Hintum; Rienstra, Lam; Lukoki, Drost, Thomas; Necid.

19.45 uur: AFTRAP FC TWENTE - SC HEERENVEEN
FC Twente: Marsman; Martina, Bengtsson, Lachman, Schilder; Mokotjo, Ebecilio, Ziyech; Miyaichi, Castaignos, Corona.
SC Heerenveen
: Nordfeldt; Van Anholt, Marzo, Buijs, Van Aken; De Roon, Sinkgraven, Van den Berg; Thorsby, Uth, Slagveer.

19.35 uur: WIJNALDUM VERWIJST MAHER NAAR DE BANK
Adam Maher is het slachtoffer van de terugkeer van Georginio Wijnaldum. De aanvoerder van PSV krijgt tegen ADO Den Haag zijn plek op het middenveld weer terug, nadat hij de afgelopen twee wedstrijden tegen FC Utrecht en Almere City FC alweer zijn opwachting had gemaakt als invaller.
Opstelling PSV: Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Wijnaldum, Hendrix, Guardado; Narsingh, De Jong, Depay.

19.32 uur: VIERGEVER VERVANGT BOILESEN
De tweede helft in De Arena gaat van start. De Amsterdammers vervolgen het duel met FC Dordrecht met Nick Viergever als linksback. Hij vervangt Nicolai Boilesen.

19.17 uur: RUSTSTAND BAYERN MÜNCHEN - BORUSSIA DORTMUND 0-1
Borussia Dortmund staat verrassend op voorsprong bij Bayern München. Marco Reus maakte na een vlijmscherpe counter de enige treffer in de eerste helft. Bij Bayern schitterde Arjen Robben als vanouds, maar hij kon zijn fraaie acties nog niet omzetten in rendement.

19.16 uur: RUSTSTAND AJAX - FC DORDRECHT 1-0
Ajax had nog wel enkele mogelijkheden op meer, maar vooralsnog houdt FC Dordrecht de schade beperkt in De Arena. Alleen Lasse Schöne vond het net: 1-0.

19.03 uur: DORTMUND OP VOORSPRONG
Borussia Dortmund komt dankzij een geweldige counter op voorsprong tegen Bayern München. Het is Marco Reus die raak kopt uit een voorzet van Pierre-Emerick Aubameyang.

18.51 uur: SCHÖNE BREEKT DE BAN
Twintig minuten lang heeft FC Dordrecht dapper standgehouden, maar nu is het raak. Anwar El Ghazi breekt op snelheid door de Dordtse defensie en biedt Lasse Schöne een niet te missen kans: 1-0.

18.47 uur: RUSTSTAND EMPOLI - JUVENTUS 0-0

18.46 uur: RUSTSTAND ATLÉTICO MADRID – CÓRDOBA 1-0
Atlético Madrid opent vlak voor de rust de score en gaat met een minimale voorsprong de rust in. De beste kansen zijn voor de Madrilenen, maar Antoine Griezmann is tot dusver de enige die het net heeft gevonden.

18.37 uur: OPSTELLING FEYENOORD
De opstelling van Feyenoord voor het duel met PEC Zwolle van 19.45 uur is bekend. Jean-Paul Boëtius vervangt de niet geheel fitte Elvis Manu in de formatie.
Feyenoord: Vermeer; Wilkshire, Van Beek, Kongolo, Nelom; El Ahmadi, Clasie, Vilhena; Toornstra, Kazim-Richards, Boëtius.
PEC Zwolle: Hahn; Van Polen, Sainsbury, Van der Werff, Van Hintum; Rienstra, Lam; Lukoki, Drost, Thomas; Necid.

18.30 uur: AFTRAP BAYERN MÜNCHEN - BORUSSIA DORTMUND
Bayern München: Neuer; Benatia, Boateng, Alaba; Robben, Lahm, Alonso, Bernat; Götze, T. Müller; Lewandowski.
Borussia Dortmund:
Weidenfeller; Piszczek, Sokratis, Hummels, Durm; Bender, Kehl; Mkhitaryan, Kagawa, Reus; Aubameyang.

18.30 uur: AFTRAP AJAX – FC DORDRECHT
In De Arena gaat FC Dordrecht met drie spitsen op jacht naar een stunt. Ajax is al sinds 31 augustus (0-2 tegen FC Groningen) ongeslagen in de Eredivisie.
Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Riedewald, Andersen; El Ghazi, Sigthórsson, Schöne.
FC Dordrecht: Kurto; Fortes, Haddad, Lima, Peersman; Ojo, Van Overeem, Van Haaren; Meulens, Lieder en Ten Voorde

18.30 uur: OPSTELLINGEN FC TWENTE - SC HEERENVEEN
Om 19.45 uur neemt FC Twente het in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De opstellingen van beide elftallen staan hieronder.
FC Twente: Marsman; Martina, Bengtsson, Lachman, Schilder; Mokotjo, Ebecilio, Ziyech; Miyaichi, Castaignos, Corona.
SC Heerenveen: Nordfeldt; Van Anholt, Marzo, Buijs, Van Aken; De Roon, Sinkgraven, Van den Berg; Thorsby, Uth, Slagveer.

18.20 uur: BAL ROLT IN DEN BOSCH
Na een afkoelingsperiode van ongeveer tien minuten gaan FC Den Bosch en FC Oss verder met de wedstrijd.

18.12 uur: BRABANTSE DERBY GESTAAKT
Het duel tussen FC Den Bosch en FC Oss is voor de tweede keer gestaakt. Een groepje fans van Oss brak een hek open en ging op de vuist met supporters van FC Den Bosch. Daarna werd er weer doorgespeeld, maar toen de fans van Den Bosch een poging deden in het uitvak te komen, werd de wedstrijd opnieuw gestaakt. Of de Brabantse derby nog uitgespeeld wordt, is niet bekend.

Royston Drenthe heeft zijn eerste doelpunt van het seizoen gemaakt. Op bezoek bij Charlton Athletic opende de aanvaller van Sheffield Wednesday na 27 minuten de score. Zijn treffer bleek niet voldoende voor de overwinning. De Belg Igor Vetokele bepaalde namens de thuisploeg de 1-1 eindstand. De ploeg van Drenthe en consorten is na vijftien speelronden terug te vinden op plaats dertien in het Championship.

18.00 uur: AFTRAP EMPOLI - JUVENTUS
Gaat koploper Juventus gebruikmaken van de nederlaag van achtervolger AS Roma? De Oude Dame gaat op bezoek bij laagvlieger Empoli.

17.55 uur: EINDSTANDEN PREMIER LEAGUE
Chelsea boekt thuis een moeizame 2-1 zege op Queens Park Rangers, waar Leroy Fer een assist gaf. Arsenal wint thuis simpel met 3-0 van Burnley, terwijl Ronald Koeman met Southampton zegeviert bij Hull City: 0-1.

De uitslagen:
Arsenal – Burnley 3-0
Chelsea – Queens Park Rangers 2-1
Everton – Swansea City 0-0
Hull City – Southampton 0-1
Leicester City – West Bromwich Albion 0-1
Stoke City – West Ham United 2-2

17.51 uur: EINDSTAND GRANADA – REAL MADRID 0-4
Real Madrid heeft zaterdag de zevende competitiezege op rij geboekt. In en tegen Granada was de miljoenenformatie van trainer Carlo Ancelotti duidelijk een maatje te groot.

17.47 uur: RUSTSTAND FC LORIENT - PARIS SAINT-GERMAIN 1-0
Dankzij Raphaël Guerreiro leidt FC Lorient halverwege tegen Paris Saint-Germain.

17.33 uur: OPSTELLINGEN BAYERN MÜNCHEN - BORUSSIA DORTMUND
Arjen Robben keert in de topper tegen Borussia Dortmund terug in de basisopstelling van Bayern München. De Nederlandse vleugelspeler ontbrak vorige week tegen Borussia Mönchengladbach (0-0) wegens een spierblessure, maar is nu weer fit. Robben staat net als tegen AS Roma (7-1 winst) opgesteld als rechtermiddenvelder in de 3-4-2-1-formatie van trainer Pep Guardiola.

De opstellingen:
Bayern München: Neuer; Benatia, Boateng, Alaba; Robben, Lahm, Alonso, Bernat; Götze, T. Müller; Lewandowski.
Borussia Dortmund: Weidenfeller; Piszczek, Sokratis, Hummels, Durm; Bender, Kehl; Mkhitaryan, Kagawa, Reus; Aubameyang.

17.27 uur: DORDRECHT WEER MET DRIE SPITSEN
FC Dordrecht speelt in De Arena weer met drie echte spitsen. De laatste weken koos trainer Ernie Brandts voor een systeem met vijf middenvelders. Tegen Ajax kiezen De Schapenkoppen echter voor de aanval met Rihario Meulens, Mart Lieder en Rick ten Voorde als spitsentrio.
Opstelling FC Dordrecht:
Kurto; Fortes, Haddad, Lima, Peersman; Ojo, Van Overeem, Van Haaren; Meulens, Lieder en Ten Voorde

17.25 uur: EINDSTANDEN BUNDESLIGA
Het doelpunt van Rafael van der Vaart in de 26ste minuut blijkt voldoende voor een 1-0 zege van Hamburger SV op Bayer Leverkusen.

Alle uitslagen:
Hamburger SV - Bayer Leverkusen 1-0
VfB Stuttgart - VfL Wolfsburg 0-4
FSV Mainz 05 - Werder Bremen 1-2
Hannover 96 - Eintracht Frankfurt 0-0

17.16 uur: SIGTHÓRSSON KRIJGT WEER VERTROUWEN
De opstelling van Ajax is bekend. Na twee basisplaatsen op rij voor Arek Milik is het nu weer Kolbeinn Sigthórsson die de kans krijgt van trainer Frank de Boer, die vrijdag al enigszins liet doorschemeren voor de IJslander te zullen kiezen. Ook Niklas Moisander is weer terug in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht (18.30 uur).
Opstelling Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Riedewald, Andersen; El Ghazi, Sigthórsson, Schöne.

17.13 uur: RONALDO BEDIENT BENZEMA
Na een lepe hakbal van Cristiano Ronaldo maakt Karim Benzema het derde Real Madrid-doelpunt van de middag in Andalusië: 0-3.

17.00 uur: AFTRAP LORIENT - PARIS SAINT-GERMAIN

16.55 uur: EINDSTAND NAPOLI - AS ROMA 2-0
Napoli wint thuis met 2-0 van AS Roma. José Callejón beslist vijf minuten voor tijd de wedstrijd door de 2-0 te maken. Jonathan De Guzman en Urby Emanuelson bleven het hele duel op de bank.

16.51 uur: RUSTSTANDEN PREMIER LEAGUE
Arsenal - Burnley 0-0
Chelsea – Queens Park Rangers 1-0
Everton – Swansea City 0-0
Stoke City – West Ham United 1-0
Leicester City – West Bromwich Albion 0-0
Hull City – Southampton 0-1

16.49 uur: RUSTSTAND GRANADA – REAL MADRID 0-2
Real Madridt leidt riant op bezoek bij Granada. Namens de Madrilenen waren Cristiano Ronaldo en James Rodríguez trefzeker.

16.34 uur: WERELDGOAL JAMES RODRÍGUEZ
Wat een goal! Op werkelijk schitterende wijze knalt James Rodríguez de bal in de kruising. Real Madrid leidt met 2-0 tegen Granada.

16.33 uur: DOELPUNT CHELSEA!
Oscar opent de score voor Chelsea in de West-Londense derby tegen Queens Park Rangers. De Braziliaan vuurt raak met de buitenkant van zijn voet.

16.19 uur: RUSTSTANDEN BUNDESLIGA
Rafael van der Vaart zorgt met een benutte strafschop halverwege voor de 1-0 voorsprong van Hamburger SV tegen Bayer Leverkusen.

De ruststanden:
Hamburger SV – Bayer Leverkusen 1-0
Hannover 96 – Eintracht Frankfurt 0-0
FSV Mainz 05 – Werder Bremen 1-1
VfB Stuttgart – VfL Wolfsburg 0-2

16.04 uur: GOAL CRISTIANO RONALDO
Een snelle voorsprong voor Real Madrid. Op aangeven van Karim Benzema schiet Cristiano Ronaldo raak.

16.00 uur: AFTRAP GRANADA - REAL MADRID

16.00 uur: AFTRAP PREMIER LEAGUE
De wedstrijden:
Arsenal – Burnley
Chelsea – Queens Park Rangers
Everton – Swansea City
Hull City – Southampton
Leicester City – West Bromwich Albion
Stoke City – West Ham United  

15.55 uur: VAN DER VAART SCOORT!
Wat hebben ze de punten hard nodig, bij HSV. Aanvoerder Rafael van der Vaart neemt tegen Bayer Leverkusen de voortrekkersrol: hij zet zijn ploeg vanaf de penaltystip op 1-0. Marcell Jansen werd onderuitgehaald.

15.49 uur: EX-EREDIVISIONISTEN BIJ SOUTHAMPTON
Na Newcastle United – Liverpool, gaat de Premier League om 16.00 uur vrolijk verder. Bij Chelsea zit Nathan Aké op de bank, bij tegenstander Queens Park Rangers start Leroy Fer, maar onze aandacht gaat vooral uit naar Hull City tegen Southampton. Manager Ronald Koeman stuurt ex-Ajacied Toby Alderweireld, voormalig Feyenoorder Graziano Pellè en Dusan Tadic (voorheen FC Twente) het veld in.

Programma Premier League om 16.00 uur:
Arsenal – Burnley
Chelsea – Queens Park Rangers
Everton – Swansea City
Hull City – Southampton
Leicester City – West Bromwich Albion
Stoke City – West Ham United  

15.47 uur: RUSTSTAND NAPOLI - AS ROMA 1-0
Napoli staat halverwege op een 1-0 voorsprong tegen AS Roma. De thuisclub was in de eerste helft zeer dominant, wat de verdiende openingstreffer van Gonzalo Higuaín opleverde. José Callejón en Marek Hamsik raakten de lat.

15.36 uur: EINDSTAND NEWCASTLE UNITED - LIVERPOOL 1-0
Het is afgelopen! Newcastle United flikt het ook tegen Liverpool. Na Tottenham Hotspur (2-1) en Manchester City (2-0) wordt nu ook Liverpool verslagen. Ayoze Pérez maakte het enige doelpunt en is net als tegen Tottenham Hotspur het goudhaantje bij Newcastle.

15.30 uur: AFTRAP BUNDESLIGA
Rafael van der Vaart staat in de basis bij Hamburger SV dat het thuis opneemt tegen het veelscorende Bayer Leverkusen. Midweeks gaf Van der Vaart als invaller een assist tegen Bayern München (3-1 verlies).

De wedstrijden:
Hamburger SV – Bayer Leverkusen
Hannover 96 – Eintracht Frankfurt
FSV Mainz 05 – Werder Bremen
VfB Stuttgart – VfL Wolfsburg

15.17 uur: AYOZE PÉREZ OPNIEUW MATCHWINNER?
Liverpool komt op achterstand tegen Newcastle United. Linksback Alberto Moreno verspeelt de bal in zijn eigen strafschopgebied en daarvan profiteert zijn landgenoot Ayoze Pérez optimaal door de openingstreffer te maken. Vorige week was de Spanjaard al matchwinner tegen Tottenham Hotspur. Lukt hem dat vandaag opnieuw?

15.05 uur: GOAL HIGUAÍN
We zijn nauwelijks begonnen of het is al raak in Napels. Gonzalo Higuaín opent de score voor de thuisclub. De Argentijnse spits passeert doelman Morgan de Sanctis half vallend met een spectaculair schot.

15.01 uur: GEEN VERRASSINGEN BIJ REAL MADRID
Real Madrid gaat op volle oorlogssterkte op bezoek bij Granada (aftrap 16.00 uur). Gareth Bale ontbreekt nog wel: hij is geblesseerd.

Opstelling Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Kroos, Modric, Isco, Rodríguez; Ronaldo, Benzema.

15.00 uur: ALLEEN VAN DER VAART IN DE BASIS
Over een half uur gaat ook de tiende speelronde in de Bundesliga verder. Gisteren was Klaas-Jan Huntelaar al hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de 1-0 winst van Schalke 04 op het FC Augsburg van Paul Verhaegh. Vanmiddag komt Rafael van der Vaart in actie: hij staat in de HSV-basis. Bas Dost zit op de bank bij VfL Wolfsburg, Eljero Elia zit niet bij de selectie van Werder Bremen.

Programma Bundesliga om 15.30 uur:
Hamburger SV – Bayer Leverkusen
Hannover 96 – Eintracht Frankfurt
FSV Mainz 05 – Werder Bremen
VfB Stuttgart – VfL Wolfsburg

14.48 uur: TWEEDE HELFT BEGONNEN
Newcastle United wisselt: Ayoze Pérez (de man die vorige week op bezoek bij Tottenham Hotspur de winnende maakte) komt voor Pappis Cissé. Het is voor hen al de tweede wissel: eerder moest Gabriel Obertan geblesseerd het veld ruimen voor Rolando Arrons.

14.32 uur: NEWCASTLE EN LIVERPOOL GAAN RUSTEN MET 0-0
Het is rust, er zijn nog geen doelpunten gevallen. Newcastle United is evenwel de betere ploeg, Liverpool stelt teleur.

14.25 uur: LIVERPOOL NOTEERT EERSTE DOELPOGING
Bijna veertig minuten liet Liverpool helemaal niets zien bij Newcastle, maar de kopbal van Martin Skrtel uit een corner ging maar net naast. Aan de andere kant moest Liverpool-verdediger Glen Johnson vlak daarvoor redding brengen op lijn.

14.07 uur: NAPOLI HEEFT MERTENS EN DE GUZMAN NIET NODIG IN TOPPER
Over iets minder dan een uur staat de tweede fraaie wedstrijd van de dag al op het programma. De Italiaanse topper tussen Napoli (nummer zeven) en AS Roma (gedeeld koploper) kent geen Nederlandse inbreng. Jonathan De Guzman doet bij Napoli niet mee, net als ex-PSV'er Dries Mertens, terwijl Kevin Strootman aan de andere kant nog geblesseerd is.

Opstelling Napoli: Rafael; Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Jorginho, David López; Callejon, Hamsik, Insigne; Higuaín.

Opstelling AS Roma: De Sanctis; Torosidis, Manolas, Mapou, Holebas; Pjanic, Keita, Nainggolan; Florenzi, Totti, Gervinho.

13.45 uur: KICK-OFF OP ST. JAMES' PARK
Liverpool heeft afgetrapt op bezoek bij Newcastle United. Een fraai voetbalweekend is in gang gezet!

13.00 uur: KRUL EN JANMAAT IN BASIS NEWCASTLE UNITED
Op de warmste 1 november aller tijden, wordt er natuurlijk ook gewoon gevoetbald. De zaterdag wordt afgetrapt in Engeland, waar Newcastle United het opneemt tegen Liverpool. Twee van de vier Nederlanders die in Newcastle onder contract staan, beginnen in de basis: Tim Krul en Daryl Janmaat. Vurnon Anita zit niet bij de selectie, Siem de Jong is geblesseerd.

Opstelling Newcastle United: Krul; Janmaat, S. Taylor, Coloccini, Dummett; Sissoko, Abeid, Colback; Obertan, Cissé, Ameobi.

Opstelling Liverpool: Mignolet; Johnson, Lovren, Skrtel, Moreno; Gerrard, Allen; Coutinho, Henderson, Sterling; Balotelli.

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.