Blessure uitgevallen Robben valt mee

Reacties

Arjen Robben lijkt niet te hoeven vrezen voor een nieuwe zware blessure. De 32-jarige rechtsbuiten viel in het duel van het Nederlands elftal met Luxemburg (1-3) halverwege hinkend uit, maar dat was uit voorzorg.

Blessure uitgevallen Robben valt mee

Robben maakte in Luxemburg na precies een jaar afwezigheid door blessures weer zijn rentree in Oranje. De Nederlander zorgde als enige voor dreiging aan de kant van het Nederlands elftal en bekroonde dat in de 36ste minuut met de openingstreffer. Tien minuten later zat zijn wedstrijd er echter alweer op. De Bedumer bleef hinken na een verdedigende actie en bleef na de hervatting in de kleedkamer achter.

Gezien zijn blessurehistorie werd er meteen gevreesd voor een nieuwe kwetsuur, maar Robben vertelde achteraf dat zijn wissel uit voorzorg was. Bondscoach Danny Blind bracht vervolgens Steven Berghuis in het veld als zijn vervanger.

Ook bij Wesley Sneijder is er geen sprake van een blessure. De vice-aanvoerder van Oranje werd net als Robben in de rust gewisseld, maar dat gebeurde om tactische redenen. Memphis Depay verving de Galatasaray-middenvelder en groeide met twee doelpunten uit tot matchwinner.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.