Besiktas bestrijdt ontslag van trainer Bilic

Reacties

Slaven Bilic maakt gewoon het seizoen af op de bank van Besiktas. Dat meldt de club nu, waar eerder op de dag het ontslag van de coach uitvoerig in de media opdook.

Besiktas bestrijdt ontslag van trainer Bilic

Bilic bakte er de laatste weken weinig van met zijn elftal. Na 29 wedstrijden stond de club nog fier bovenaan in de Turkse Süper Lig, maar na de slechte resultaten tegen Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor (beide 1-1) en Konyaspor (0-1) gaat de titelstrijd nu tussen Galatasaray en Fenerbahçe.

Bilic gaf zelf al aan na het recente verlies tegen Konyaspor dat hij niet verwacht dat hij volgend seizoen nog trainer is in Istanbul, maar de club wil volgens zijn vaste procedure eerst met de Kroaat gaan evalueren aan het eind van deze jaargang. Bilic heeft nog een doorlopend contract tot medio 2016.

Besiktas gaat zondag dus mét Bilic op de bank op bezoek bij Galatasaray. Dat is meteen een pikant wederzien voor de trainer met de club van Wesley Sneijder, want vorig seizoen liep een van de derby's compleet uit de hand. Ook Bilic liet zich daarbij niet onbetuigd, wat hem op drie wedstrijden kwam te staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.