Besiktas pakt koppositie in extreem spannende Süper Lig

Reacties

Besiktas heeft de koppositie in de Turkse Süper Lig weer heroverd door een 2-0 overwinning op Trabzonspor. Dankzij de winst gaat Besiktas Fenerbahçe weer voorbij op de ranglijst, al kan Galatasaray maandag weer langszij komen.

Besiktas pakt koppositie in extreem spannende Süper Lig

De formatie van de Kroatische trainer Slaven Bilic trad op bezoek bij Trabzonspor aan met oud PSV-middenvelder Atiba Hutchinson in de basis. De bij AZ opgeleide Oguzhan Özyakup viel in de extra tijd nog in.

In de 58ste minuut opende spits Demba Ba de score door vanuit de draai raak te schieten. Het duurde vervolgens tot ver in de blessuretijd voordat de ploeg uit Istanbul de bevrijdende tweede treffer maakte. De Turkse international Mustafa Pektemek (foto) kopte al vallend de 2-0 binnen.

Dit seizoen is de titelstrijd in Turkije buitengewoon spannend. Besiktas, Fenerbahçe en Galatasaray staan respectievelijk eerste, tweede en derde met drie punten verschil tussen de koploper en de nummer drie. Galatasaray, de ploeg van Wesley Sneijder, heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

Tijdens de voorlaatste speelronde op 24 mei gaat Besiktas op bezoek bij Galatasaray. Fenerbahçe won zaterdag al met 4-3 van Balikesirspor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.