Schrik bij Fenerbahçe na stenenregen richting bus

Reacties

Hoewel het in Turkije niet ongewoon is, is Fenerbahçe opgeschrikt door een nieuw incident met de spelersbus. Nog geen maand na het schietincident, volgde dinsdag wéér een voorval.

Schrik bij Fenerbahçe na stenenregen richting bus

Voorafgaand aan het bekerduel bij Bursaspor werd de spelersbus met stenen bekogeld door zo'n honderdvijftig tot tweehonderd fans van de thuisclub. Ook het busje met daarin de dienstdoende scheidsrechter en zijn assistenten moest het ontgelden. Bij het incident vielen geen gewonden.

Dat was begin april anders. Toen raakte de chauffeur van de spelersbus ernstig gewond bij een schietincident. De selectie, waar Dirk Kuijt toen in tegenstelling tot gisteren ontbrak vanwege een blessure, was destijds op weg naar huis na een 5-1  overwinning bij Rizespor.

Fenerbahçe haalde dinsdagavond overigens sportieve revanche. Het heenduel in de halve finale van het bekertoernooi werd met 1-2 gewonnen, waardoor Kuijt nog kans heeft op zowel bekerwinst als de landstitel in zijn laatste seizoen bij Fener. In de competitie bezet zijn ploeg de derde plek  met een punt achterstand op zowel Besiktas als Galatasaray.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.