Fenerbahçe staat donderdag weer op het voetbalveld

Reacties

Het bestuur van Fenerbahçe heeft besloten weer in actie te komen in Turkije. Aanvankelijk wilde de club niet spelen totdat de daders van het schietincident met de bus van de Turkse nummer twee waren gevonden. Die voorwaarde heeft Fenerbahçe nu laten vallen.

Fenerbahçe staat donderdag weer op het voetbalveld

De spelersbus van Fenerbahçe werd tien dagen geleden beschoten toen de selectie, waarin Dirk Kuijt vanwege een blessure ontbrak, op weg was naar het vliegveld. Er was even daarvoor met 5-1 gewonnen van Rizespor.

Bij het incident raakte de buschauffeur ernstig gewond. Vervolgens werd de Turkse competitie stilgelegd, mede op aandringen van Fenerbahçe. Duidelijkheid over de schietpartij is er nog niet. Er werden wel twee verdachten aangehouden, maar die zijn inmiddels weer vrij.

Fenerbahçe zal zodoende donderdag weer in actie komen. Dan staat het kwartfinaleduel met Mersin Idman Yurdu in het Turkse bekertoernooi op het programma. Maandag wacht de nummer twee van Turkije - Galatasaray heeft twee punten meer dan Fener na 26 duels - het thuisduel in de Turkse competitie met nummer vier Bursaspor. Woensdagavond zal Galatasaray in actie komen tijdens het midweekse bekerprogramma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.