Wedstrijden Fenerbahçe uitgesteld na schietincident

Reacties

De Turkse voetbalbond heeft de komende twee duels van Fenerbahçe tot nader order uitgesteld. Dit naar aanleiding van het incident zaterdag, waarbij de spelersbus van de club van Dirk Kuijt werd beschoten.

Wedstrijden Fenerbahçe uitgesteld na schietincident

Fenerbahçe had via zijn website een verzoek ingediend bij de bond om de competitie stilte leggen, totdat er duidelijk is wie de daders zijn van de aanslag. Na de uitwedstrijd bij Rizespor (1-5) werd de spelersbus beschoten tijdens de terugrit naar het vliegveld van Trabzon. De chauffeur raakte daarbij zwaargewond.

Er is op dit moment nog niets bekend over de toedracht van het schietincident. Wel zijn er inmiddels twee jongens opgepakt die er mogelijk bij betrokken waren. 'We hadden in de Zwarte Zee kunnen verdrinken', zei een geschokte speler Pierre Webó over de aanslag.

De thuisduels met Mersin (dinsdag 7 april, beker) en Bursaspor (maandag 13 april, competitie) zijn nu van de kalender gehaald. Voor Kuijt komt dat overigens niet slecht uit. Hij herstelt op dit moment van een spierscheuring in zijn rechter bovenbeen en is er weer bij als zijn elftal op 18 april aantreedt bij Eskisehirspor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.