Domper voor Besiktas in laatste duel voor onderbreking

Reacties

Besiktas is in de Süper Lig tegen duur puntenverlies aangelopen. Thuis tegen Istanbul BB kwam de ploeg van trainer Slaven Bilic niet verder dan 0-0.

Domper voor Besiktas in laatste duel voor onderbreking

Maandag werd bekend dat de Turkse competitie een weekend wordt stilgelegd vanwege het incident van zaterdag, waarbij de chauffeur van de bus van Fenerbahçe zwaargewond raakte. De 26ste speelronde werd echter wel afgemaakt, maar Besiktas overtuigde allerminst.

De thuisclub kreeg via Demba Ba en José Sosa wel mogelijkheden, terwijl een schot van Mahmut Tekdemir net naast zeilde. Aan de andere kant moest doelman Günay Güvenc redding brengen op inzetten van Edin Visca en Márcio Mossoró. Het bleef uiteindelijk 0-0, waardoor Besiktas verzuimde de tweede plaats over te nemen van Fenerbahçe. Met nog acht duels voor de boeg bedraagt de achterstand op koploper Galatasaray drie punten.

Voor Besiktas betekende het al de derde wedstrijd op rij zonder overwinning. Na de thuisnederlaag tegen Club Brugge in de Europa League (1-3), waardoor de Turken werden uitgeschakeld in de achtste finale, werd twee weken geleden verloren bij Fenerbahçe (1-0).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.