Benzema ondanks kritiek en geruchten langer Galáctico

Reacties

Karim Benzema heeft zijn contract met Real Madrid met vier jaar verlengd tot de zomer van 2019. En dat ondanks kritiek aan zijn adres en geruchten over de komst van Radamel Falcao.

Benzema ondanks kritiek en geruchten langer Galáctico

De oude verbintenis van de Franse spits liep nog één seizoen door, maar Benzema heeft zich met zijn handtekening onder het nieuwe contract voor de komende vijf seizoenen verbonden aan het Madrileense sterrenensemble.

En dat gegeven is toch wel opmerkelijk. De Franse WK-ganger was in Estadio Stantiago Bernabéu op z'n zachtst gezegd nooit onomstreden. In de vijf jaar dat hij nu bij Los Galácticos speelt, kreeg hij keer na keer flinke kritiek, zowel over zijn spel als over zijn mentaliteit. Afgelopen seizoen werd die kritiek overigens al minder.

Zijn cijfers waren ook lang niet zo slecht als die kritiek doet vermoeden. In 235 wedstrijden in het maagdelijk wit kwam hij tot in totaal 111 doelpunten. Desondanks doken er ook deze zomer geruchten op dat Real Madrid nóg maar een spits wilde halen: nu werd de Colombiaan Radamel Falcao genoemd. Dat lijkt nu geen prioriteit meer te hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.