Behrami gaat middenveld vormen met Van der Vaart

Reacties

Valon Behrami heeft een contract ondertekend tot medio 2017 bij Hamburger SV. De 29-jarige Zwitserse middenvelder komt over van Napoli. Donderdag arriveert Behrami in Duitsland om een medische keuring te ondergaan. Daarna worden de laatste details afgerond.

Behrami gaat middenveld vormen met Van der Vaart

Daarmee slaat Behrami tijdens zijn loopbaan een heel nieuwe weg in. Een groot deel van zijn carrière bracht hij namelijk door in Italië. Al op achttienjarige leeftijd maakte hij de overstap naar Genoa. Daarna kwam hij ook uit voor Hellas Verona, Lazio, Fiorentina en zijn laatste club Napoli. Zijn Italiaanse periode werd onderbroken door een intermezzo bij West Ham United. Bij HSV ontmoet hij zijn landgenoot en vriend Johan Djourou.

Technisch manager Dietmar Beiersdorfer toont zich op de clubwebsite verguld met zijn nieuwe aanwinst. 'Valon is een echte karakterspeler. Wij zijn blij dat we een voetballer hebben vastgelegd die kan zorgen voor meer stabiliteit.'

Hoewel Behrami ook als rechtsback uit de voeten kan, krijgt hij waarschijnlijk de taak om als controlerende middenvelder aanvoerder Rafael van der Vaart te ontlasten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.