Beelden Sport1: Liverpool verslaat dolend AC Milan

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt Voetbal International beelden van de vriendschappelijke Champions Cup in de Verenigde Staten. Manchester United versloeg zaterdag Real Madrid en wacht in de finale Liverpool, dat met 2-0 won van AC Milan. Bekijk ook de duels Internazionale-AS Roma (2-0) en Olympiakos-Manchester City (2-2, Grieken winnen na strafschoppen).

Beelden Sport1: Liverpool verslaat dolend AC Milan

Liverpool-AC Milan
AC Milan-trainer Filippo Inzaghi (foto) zal niet met een goed gevoel terugkijken op het vriendschappelijke toernooi. De nederlaag tegen Liverpool was na de afstraffingen tegen Olympiakos (3-0) en Manchester City (5-1) al de derde. Door goals van Joe Allen en Suso gaf Liverpool de finaleplek van maandag tegen Manchester United wat extra cachet. Rickie Lambert miste namens Liverpool een strafschop.

Manchester United-Real Madrid
Lees hier het verslag.

Manchester City-Olympiakos
Met zijn vijfde goal van het toernooi opende Stevan Jovetic de score namens City, maar kort daarna maakte Dimitrios Diamantakos gelijk. Met een benutte penalty van Aleksandar Kolarov kwam City opnieuw op voorsprong, waarna een goal van opnieuw Diamantakos een strafschoppenserie betekende. Daarin werd Micah Richards de schlemiel door de bal hoog over te schieten.

Internazionale-AS Roma
Tegen Urby Emanuelson, die bij Roma in de basis startte, waren Nemanja Vidic en Yuto Nagatomo de doelpuntenmakers. Roma zette daar niets tegenover.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.