Bayern gaat blessurecrisis te lijf met huurling Tasci

Reacties

Bayern München heeft zich zes uur voor het sluiten van de transfermarkt versterkt met Serdar Tasci. De verdediger wordt op huurbasis overgenomen van Spartak Moskou.

Bayern gaat blessurecrisis te lijf met huurling Tasci

De 28-jarige Tasci moet de vele blessures bij Bayern enigszins zien op te vangen. De veertienvoudig international van Duitsland komt het best tot zijn recht als centrale verdediger, maar kan ook als rechtsback uit de voeten.

'We zijn erg blij dat we de ploeg op de valreep nog hebben kunnen versterken met een speler als Serdar Tasci. Hij is met al zijn ervaring een directe versterking voor ons', reageert technisch directeur Matthias Sammer op de clubsite. De mandekker zelf is eveneens in zijn nopjes. 'Ik voel me erg goed en kijk uit naar deze uitdaging. Ik hoop dat ik de ploeg verder kan helpen.'

Bayern München betaalt naar verluidt tweeënhalf miljoen euro om Tasci een half seizoen te huren van Spartak, waar de ex-speler van VfB Stuttgart een basisplaats had. Bayern heeft bovendien de mogelijkheid om Tasci na dit seizoen voor een bedrag van tien miljoen euro definitief over te nemen. De verdedigers Javi Martínez en Jerome Boateng ontbreken momenteel door blessures bij Bayern, terwijl Rafinha en Medhi Benatia nog niet wedstrijdfit zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.