Problemen Bayern groeien met wegvallen Martínez

Reacties

Javi Martínez is door hernieuwde problemen met zijn linkerknie voorlopig niet inzetbaar voor Bayern München. Daarmee zijn de defensieve zorgen groot geworden bij de Beierse club.

Problemen Bayern groeien met wegvallen Martínez

Martínez klaagde deze week over de knie, waaraan hij in de zomer van 2014 werd geopereerd. De nieuwe problemen houden hem naar alle waarschijnlijkheid enkele weken aan de kant. Zondag tegen 1899 Hoffenheim behoort hij niet tot de wedstrijdselectie. De Spanjaard moet mogelijk opnieuw onder het mes.

Met het wegvallen van Martínez is de spoeling wat de defensie betreft erg dun geworden voor Josep Guardiola. De Spaanse trainer, die dit seizoen geen beroep meer kan doen op Jérôme Boateng, heeft met Holger Badstuber nog maar één centrale verdediger tot zijn beschikking. David Alaba heeft zich darnaast ook in het centrum laten gelden.

De alternatieven zijn er ook niet echt voorhanden. Juan Bernat heeft vorige week pas de groepstraining hervat, waar Medhi Benatia maandag zich weer meldt op het veld. Rafinha is op zijn beurt op de weg terug van een knieblessure. Met het oog op het Champions League-treffen met Juventus is het de vraag of Bayern dan toch niet op het laatste moment de transfermarkt opgaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.