Baumann bezorgt Stevens punt in jubileumduel Hoffenheim

Reacties

Huub Stevens heeft een zwaarbevochten punt overgehouden aan zijn thuisdebuut bij 1899 Hoffenheim. Keeper Oliver Baumann vertolkte een heldenrol tegen Eintracht Frankfurt (0-0).

Baumann bezorgt Stevens punt in jubileumduel Hoffenheim

Stevens begon voorin met Kevin Kuranyi op de plek van Mark Uth en de oud-international stichtte in de openingsfase ook het meeste gevaar. Eerst dook hij op bij de tweede paal na een pass van Kevin Volland. Even later kopte hij knap op doel vanuit een moeilijke hoek, waarna Niklas Süle nog bijna trefzeker was in de rebound. Maar daarmee waren de belangrijkste wapenfeiten van de thuisclub wel genoemd.

De 250ste Bundesliga-wedstrijd van Hoffenheim werd een zeer spannende voor het thuispubliek. Frankfurt schakelde een tandje bij en kreeg tal van kansen om het duel open te breken. Zo schoot Aleksandar Ignjovski van dichtbij over, kreeg Haris Seferovic met zijn hoofd een rebound niet tussen de palen en miste Stefan Aigner van dichtbij. Verder lag Baumann (foto), die een paar minuten voor tijd al begon met tijdrekken namens de moegestreden thuisclub, continu in de weg.

Luc Castaignos viel in de laatste minuut nog in bij Frankfurt, tijdens de voor Hoffenheim bloedstollende minuten. Voor de tweede week op rij haalde de ploeg van Stevens het laatste fluitsignaal zonder tegentreffer, na de 0-0 vorige week in Keulen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.