Basisplaatsen in Oranje voor Afellay en Lens

Reacties

Ibrahim Afellay staat morgenavond in de basis van Oranje voor de wedstrijd tegen Kazachstan in De Arena, bevestigt bondscoach Guus Hiddink. Het wordt de eerste interland van de aanvallende middenvelder sinds 14 november 2012.

Basisplaatsen in Oranje voor Afellay en Lens

Ook voor Jeremain Lens heeft de bondscoach een plaats in zijn startformatie in petto. De aanvaller van Dinamo Kiev vormt de voorhoede met aanvoerder Robin van Persie en de van een blessure teruggekeerde Arjen Robben.

Het middenveld is aanvallend ingesteld, met Wesley Sneijder, Nigel de Jong en dus Afellay. Het betekent dat Daley Blind genoegen moet nemen met de linksbackpositie. Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi behouden centraal achterin hun basisplaatsen. Gregory van der Wiel vervangt als rechtsback de geblesseerde Daryl Janmaat. Jasper Cillessen is opnieuw de doelman. Eerder werd al bekend dat Virgil van Dijk en Erik Pieters tegen Kazachstan op de tribune zitten.

Opstelling Oranje: Cillessen; Van der Wiel, De Vrij, Martins Indi, Blind; De Jong, Afellay, Sneijder; Robben, Van Persie, Lens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.