Barcelona zonder Messi in halve finale WK voor clubs

Reacties

Het is de vraag of Lionel Messi voor Barcelona in actie kan komen op het WK voor clubs. De Argentijn mist donderdag in elk geval de halve finale tegen Guangzhou Evergrande.

Barcelona zonder Messi in halve finale WK voor clubs

Barcelona meldt dat zijn sterspeler kampt met heftige buikklachten, mogelijk veroorzaakt door nierstenen. De Catalanen vrezen zelfs dat ook de eindstrijd van zondag te vroeg zal komen voor de Argentijn, mocht Barcelona donderdag (11.30 uur) afrekenen met de Chinese winnaar van de Aziatische Champions League.

Messi had een bijzondere mijlpaal kunnen beleven op het WK in Japan. Hij staat nu immers op 498 wedstrijden voor Barcelona. Als hij met de club de finale van het toernooi zou halen, zou hij met die wedstrijd zijn vijfhonderdste officiële wedstrijd voor de club kunnen spelen.

Naast Messi moet ook aanvalspartner Neymar verstek laten gaan. De Braziliaanse buitenspeler kampt al enige weken met hamstringklachten, maar leek op tijd fit te zijn voor de halve finale van het WK voor clubs. Dat bleek, na een groepstraining, echter te veel gevraagd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.