Balotelli is het wéér helemaal zat: 'Kennen jullie mij?'

Reacties

Mario Balotelli is de kritiek aan zijn adres meer dan zat en slaat terug middels een video-boodschap. De aanvaller van Liverpool maakt 3,5 jaar na zijn befaamde campagne 'Why always me?' opnieuw publiekelijk zijn onvrede kenbaar en haalt via Istagram uit naar zijn criticasters.

Balotelli is het wéér helemaal zat: 'Kennen jullie mij?'

'Kennen jullie mij?', begint de Italiaan zijn relaas van dinsdagavond. 'Hebben jullie ooit eens persoonlijk met mij gepraat? Weten jullie wat ik al meegemaakt heb in mijn leven? Jullie zien me alleen voetballen op het veld. Dus hou je mond!'

For those with an easy judge without knowing s*** about others. Good night😘. #idowhatiwant-remember!

Een video die is geplaatst door Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459) op

Balotelli krijgt ook dit seizoen weer geregeld de volle laag van zijn criticasters. De grillige centrumspits wisselt in zijn loopbaan briljante momenten af met teleurstellende optredens, al staan de fraaie staaltjes - zeker bij Liverpool - in schril contrast met de anonieme wedstrijden die hij tot dusver speelde. Balotelli kwam in 24 officiële niet verder dan vier treffers.

Maar ook het gedrag op én buiten het veld blijft een punt van discussie. Het zorgt ervoor dat Balotelli continu onder een vergrootglas ligt, al leek hij daar lange tijd geen boodschap aan te hebben. De voormalige aanvaller van onder meer Internazionale, Manchester City en AC Milan trok steevast zijn eigen plan, maar is het commentaar nu wederom meer dan zat.

De 24-jarige Italiaan sprak in november 2011 ook al van een mediahetze tegen hem (fotot hieronder), destijds deed hij dat door onderstaand shirt te tonen. Het is voor de fans van The Reds te hopen dat Balotelli zich zondag revancheert: dan komt aartsrivaal Manchester United op bezoek. Al moet hij dan wel speeltijd krijgen.

In zijn periode bij Manchester City hield Balotelli het bij een stil protest. <i>Why always me?</i>
In zijn periode bij Manchester City hield Balotelli het bij een stil protest. <i>Why always me?</i>
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.