Liverpool blij met glimlachende matchwinner Balotelli

Reacties

Mario Balotelli tekende dinsdagavond eindelijk voor zijn eerste competitiegoal in dienst van Liverpool. Het betekende meteen de winnende tegen Tottenham Hotspur. Zijn club was er uiteraard dolblij mee, Balotelli zelf bleef er koeltjes onder.

Liverpool blij met glimlachende matchwinner Balotelli

Door doelpunten van Lazar Markovic en Steven Gerrard namens Liverpool en Harry Kane en Moussa Dembélé voor Tottenham leek het duel lange tijd in 2-2 te eindigen. Totdat invaller Balotelli kort voor het einde de winnende binnentikte. Tot grote vreugde van assistent-manager Colin Pascoe, die tegenover de pers de honneurs waarnam.

'Brendan Rodgers moest een vliegtuig halen', verklaarde hij tegenover tv-zender BT Sport de afwezigheid van de manager. Voor zijn matchwinner had Pascoe niets dan lof. 'Mario werkt op trainingen keihard, maar was de laatste weken wat ziekjes. Fantastisch dat juist hij de winnende maakt. Het was een mooie, belangrijke en terechte overwinning voor ons.' Door de driepunter heeft Liverpool nog uitzicht op de bovenste vier plaatsen die recht geven op Champions League-deelname.

Overigens was er bij Balotelli zelf na zijn bevrijdende treffer weinig sprake van dolle vreugde, ongetwijfeld mede vanwege de felle kritiek die hij te verduren heeft gekregen. Ook bij het verlaten van het veld (foto) toonde de spits zich bepaald niet uitbundig. Na afloop, nog geen uur na het laatste fluitsignaal, plaatste hij echter al het onderstaande bericht op Instagram. Op de selfie is een glimlach te zien, maar volgens Balotelli is deze alleen bedoeld voor mensen die hem steunden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.