VI Vandaag: Kane in Liverpool, Cruijff terug

Reacties

Wat staat er vandaag allemaal op de voetbalagenda? De redactie van Voetbal International opent de dag met een vooruitblik op de hoofdpunten.

VI Vandaag: Kane in Liverpool, Cruijff terug

  1. Premier League gaat door

Terwijl in Nederland de clubs een weekje rust hebben, staat er in Engeland weer een volgende speelronde op het programma. Kan Harry Kane Tottenham Hotspur ook op bezoek bij Liverpool op koers houden voor een Champions League-kwalificatie? En kan Ron Vlaar bij Aston Villa wat rustiger adem halen na de confrontatie met concurrent Hull City?

  1. Van Wolfswinkel op bekerjacht

Ricky van Wolfswinkel kan met Saint-Étienne de frustraties over de moeizame resultaten in Ligue 1 in 2015 wegspoelen. Tegen derdeklasser Red Star kunnen Les Verts een plaats in de kwartfinale van de Coupe de France veroveren. In de vorige ronde maakte Van Wolfswinkel tegen FC Tours (5-2 zege na verlengingen) zijn eerste twee bekergoals in Frankrijk.

Bekijk hier alle duels van vandaag.

  1. VI Premium

De nieuwe Voetbal International ligt morgen weer op de mat en in de kiosken, maar op VI Premium zijn al verhalen van het kersverse nummer 7 te lezen.

VI Premium is uw persoonlijke toegang tot de complete voetbalwereld. Hier vindt u bijna alle verhalen uit de VI en meer. Lid worden? Dat kan hier. Voor abonnees is VI Premium gratis.

  1. Op 10 februari in... 2011

Op deze dag vier jaar geleden keert Johan Cruijff officieel terug bij Ajax. De clublegende had al de nodige onvrede geventileerd over de gang van zaken bij de Amsterdamse club. De kansloze nederlaag tegen Real Madrid in de Champions League vormt vijf maanden eerder het startpunt van zijn mediaoffensief.

Op 10 februari 2011 gaat Cruijff deel uitmaken van een technische commissie en is hij niet meer de criticaster aan de zijlijn. Deze commissie gaat als klankbord van de clubleiding fungeren. Het is het begin van de Fluwelen Revolutie bij Ajax, met Cruijff als boegbeeld.

  1. Jarig

Radamel Falcao - Manchester United (1986)
Gabri - oud-speler Barcelona en Ajax (1979)
Rini Coolen - hoofd opleidingen PEC Zwolle (1967)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.