AZ wil Hupperts nog deze week, Gorter niet naar ADO

Reacties

AZ gaat deze week een poging wagen om Guus Hupperts nog voor het verstrijken van deadline op 31 januari over te nemen bij Roda JC Kerkrade. Tegelijkertijd kan ADO Den Haag een streep zetten door de tijdelijke komst van Donny Gorter.

AZ wil Hupperts nog deze week, Gorter niet naar ADO

AZ wil zich versterken met Hupperts om het (mogelijke) vertrek van Roy Beerens en Johann Berg Gudmundsson op te vangen. Beerens heeft nog een contract tot medio 2015 maar staat komende zomer niet onwelwillend tegenover een transfer, terwijl Gudmundsson na dit seizoen transfervrij vertrekt uit Alkmaar.

Met Hupperts heeft AZ wel het oog laten vallen op een op de transfermarkt gewilde speler. De 21-jarige Limburger scoorde dit seizoen in totaal al negen keer in competitie- en bekerduels en kan ook rekenen op interesse van Ajax en Anderlecht. En mogelijk zijn er vanuit het buitenland nog meer kapers op de kust.

Mocht AZ erin slagen Hupperts in te lijven, dan zou hij na Simon Poulsen de tweede winterversterking zijn. Door de terugkeer van de Deense linksback mogen Ridgeciano Haps en Donny Gorter op huurbasis vertrekken om voldoende aan spelen toe te komen.

Haps staat nadrukkelijk in de belangstelling van Go Ahead Eagles, dat het twintigjarige talent nog deze week hoopt te presenteren. ADO Den Haag zag de tijdelijke komst van Gorter wel zitten, maar de 25-jarige linkspoot heeft laten weten in Alkmaar te willen blijven om daar voor zijn kansen te vechten. Gorter kan als linksback en als middenvelder uit de voeten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.