ADO Den Haag hoopt op verbannen Lurling

Reacties

Op zoek naar aanvallende versterking is ADO Den Haag uitgekomen bij Anthony Lurling. De 36-jarige aanvaller leeft in onmin met trainer Nebojsa Gudelj en mag vertrekken bij NAC Breda.

ADO Den Haag hoopt op verbannen Lurling

NAC gaat na dit seizoen niet verder met Lurling. Dinsdag kreeg de aanvaller van Gudelj en de nieuwe technisch directeur Graeme Rutjes te horen dat zijn contract deze zomer niet wordt verlengd. Gudelj gaf hem vrijdag te kennen dat hij niet tot de wedstrijdselectie zou behoren voor het duel met AZ van afgelopen zaterdag. De Bosschenaar weigerde daarop op de tribune te gaan zitten.

'Heel erg balen dit', reageerde Lurling tegenover Voetbal International. 'Maar na wat afgelopen weekend gebeurd is, voelde ik dit natuurlijk wel aankomen. Ik laat deze mededeling even op me inwerken en neem dan een beslissing. Ik volg daarbij mijn gevoel.'

In de strijd tegen degradatie wil ADO de selectie deze transferperiode nog van een kwaliteitsinjectie voorzien. Behalve Lurling, hengelt de club ook naar AZ-speler Donny Gorter. Na de komst van Simon Poulsen mag de linksback uitkijken naar een verhuurperiode.

Lurling wordt zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle sowieso nog wel gehuldigd in het Rat Verleghstadion. Onlangs tegen Ajax speelde de aanvaller zijn 250ste wedstrijd voor de Parel van het Zuiden.

De NAC-leiding heeft Lurling verteld dat hij na zijn loopbaan ook niet voor een andere functie in aanmerking komt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.