Na Ajax volgt ook Anderlecht verrichtingen van Hupperts

Guus Hupperts (21) heeft zich met zijn goede spel dit seizoen niet alleen bij Ajax in de kijker gespeeld. Ook Anderlecht volgt de rechtsbuiten van Roda JC op de voet.

Na Ajax volgt ook Anderlecht verrichtingen van Hupperts

De Belgische topclub, die wordt getraind door John van den Brom, zat al verschillende keren voor de Limburger op de tribune. Hupperts kwam in de eerste competitiehelft tot drie goals en drie assists. Ook maakte hij zijn debuut in Jong Oranje.

Onlangs erkende Ajax-trainer Frank de Boer al dat de aanvaller bij de landskampioen op de lijst staat. De belangstelling komt op een ongunstig moment voor Roda JC, dat Hupperts tot een nieuw contract hoopt te verleiden. Hij is in het bezit van een aflopende verbintenis.

'We kunnen altijd nog een optie lichten op een extra seizoen, maar het heeft onze voorkeur met Guus een nieuw meerjarig contract af te sluiten', zegt technisch manager Leon Vlemmings tegen Voetbal International. 'We zijn daar nu mee bezig en hopen er zo snel mogelijk uit te komen.’

Hupperts geeft toe dat de transfergeruchten zijn haast tot bijtekenen hebben getemperd. 'Maar ik zal ook niet zomaar kiezen voor de eerste de beste grotere club die komt', zegt hij. 'Speelminuten zijn voor mij nu het belangrijkste. Deze periode laat ik alles bezinken, na mijn vakantie ga ik weer met Roda om de tafel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen