Bayern München kan opnieuw een kandidaat voor trainersklus wegstrepen

Reacties

De tijd dat iedere toptrainer maar wat graag bij Bayern München aan de slag zou willen gaan, lijkt toch echt voorbij. Ook Zinedine Zidane kan worden weggestreept als kandidaat. In Duitsland wordt Erik ten Hag nu steeds vaker genoemd als optie voor de erfenis van Thomas Tuchel.

Bayern München kan opnieuw een kandidaat voor trainersklus wegstrepen
© Pro Shots

Bayern greep dit seizoen voor het eerst in lange tijd naast de Duitse landstitel en slaat in de zomer een nieuwe weg in. De zoektocht naar een opvolger voor Tuchel verloopt echter moeizaam. Julian Nagelsmann voelde weinig voor een terugkeer, Xabi Alonso bleef bij Bayer Leverkusen en ook van Ralf Rangnick kreeg Der Rekordmeister een afzegging.

Ook Zidane wordt niet de nieuwe hoofdtrainer van Bayern. De werkloze coach werd bij de Formule 1-race van zondag in Miami voor de camera getrokken door Sky, waar hij de vraag kreeg wie de Champions League-finale zou gaan halen: Bayern of Real Madrid. 'Hopelijk Real. Maar het wordt een lastige wedstrijd', zei Zidane, die vervolgens gevraagd werd of hij de nieuwe coach van Bayern zou gaan worden. Dat ontkende de Fransman direct.

Ten Hag
Vraag is dan natuurlijk wie het wél gaat worden. Bayern-directeur Max Eberl hintte zaterdag nog naar een verrassende aanstelling. In de Duitse pers wordt de naam van Erik ten Hag nu steeds vaker genoemd. Hij werkt nu nog bij Manchester United, maar staat daar onder druk. Ten Hag was in het verleden coach van Bayern München II.

Ook de namen van Julen Lopetegui, Antonio Conte, Roger Schmidt en Roberto De Zerbi zingen rond in München.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.