AZ hoopt op Jóhannsson ondanks Gold Cup-verplichtingen

Reacties

AZ hoopt volgende week donderdag in de derde voorronde van de Europa League te kunnen beschikken over Aron Jóhannsson, hoewel de spits een paar dagen voor het treffen met Istanbul BB nog in actie komt met de nationale ploeg van de Verenigde Staten.

AZ hoopt op Jóhannsson ondanks Gold Cup-verplichtingen

Jóhannsson werd in de nacht van woensdag op donderdag (Nederlandse tijd) met de VS verrassend genoeg uitgeschakeld in de halve finale van het toernooi om de de Gold Cup. Jamaica was met 2-1 te sterk. Het toernooi zit er daarmee evenwel nog niet op voor de Amerikaanse IJslander.

Zaterdagavond (22.00 uur Nederlandse tijd) wacht hem namelijk nog de strijd om de derde plaats, tegen Panama. Desalniettemin wil AZ nog geen streep zetten door de naam van Jóhannsson. 'AZ gaat de komende dagen met Jóhannsson bekijken of hij al tijdig speelklaar is voor de eerste Europese confrontatie met Istanbul BB', zo laat de club weten.

De Alkmaarders spelen donderdag 30 juli om 19.30 uur thuis tegen de Turken, waarna een week later de return op het programma staat. Trainer John van den Brom heeft naast Jóhannsson ook nog de beschikking over spitsen Vincent Janssen - die kwam van Almere City FC en indruk maakt in de voorbereiding - en Robert Mühren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.