Atlético wint ondanks wangedrag trainer Simeone

Reacties

Trainer Diego Simeone heeft tegen Málaga met onsportief gedrag de hoofdrol opgeëist, terwijl zijn ploeg Atlético met een weinig verheffende zege (1-0) de koppositie pakte in de Primera División.

Atlético wint ondanks wangedrag trainer Simeone

Atlético hoopte met het oog op de midweekse clash tegen Bayern München in de Champions League niet te veel krachten te verspelen tegen de middenmoter. In een duel vol onvriendelijkheden werd de ban echter pas laat gebroken door invaller Ángel Correa. Na ruim een uur scoorde de Argentijn met een van richting veranderd schot.

De meeste ophef werd echter vlak voor rust veroorzaakt door Simeone, die bij een counter van Málaga een tweede bal in het veld gooide. Wat hem bezielde, was niet helemaal duidelijk. Maar uit zijn lichaamstaal leek het alsof hij het niet eens was met de manier waarop het spel na een ingooi werd hervat, waarbij de opponent ook heel wat meters smokkelde.

De counter leverde overigens niets op, maar Simeone kon na een uitbrander van de scheidsrechter op de tribune plaatsnemen. Daar zag hij dat zijn assistent Germán Burgos een gelukkige hand van wisselen had met het inbrengen van Correa. Atlético is door de zuinige zege stadgenoot Real nu weer voorbij op de ranglijst.

Barcelona kan de koppositie later op de avond heroveren als het thuis afrekent met Sporting Gijón.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.