Atlético haalt met Vrsaljko concurrent voor Juanfran

Reacties

Atlético Madrid heeft zich versterkt met Sime Vrsaljko. De rechtsback komt per direct over van Sassuolo en moet in Madrid de concurrentie aangaan met de Spaanse EK-ganger Juanfran.

Atlético haalt met Vrsaljko concurrent voor Juanfran

De 24-jarige Vrsaljko is bij Sassuolo uitgegroeid tot een van de beste rechtsbacks van de Serie A. Napoli had daarom ook concrete belangstelling voor de Kroaat en bereikte zelfs al een akkoord met Sassuolo over de te betalen transfersom. Vrsaljko zelf geeft nu de voorkeur aan een overstap naar Atlético Madrid, dat een bedrag van vijftien miljoen euro overmaakt naar Italië. Dat bedrag kan via enkele bonussen nog verder oplopen.

Bij Atlético wordt Vrsaljko een directe concurrent van Juanfran. De publiekslieveling is al jaren de vaste rechtsback van Atlético en had ook een basisplaats bij Spanje op het EK in Frankrijk. Dat was voor Vrsaljko echter geen reden om te bedanken een transfer naar Atlético. 'Vanaf het moment dat ik van Sassuolo hoorde dat Atlético mij wilde hebben, wilde ik alleen nog naar Atlético toe', zei de verdediger al tegen Sportske Novoski.

Hoewel Vrsaljko een uitstekend seizoen kende bij Sassuolo, was hij geen basisspeler bij Kroatië op het EK. Darijo Srna kreeg de voorkeur, maar hij heeft inmiddels zijn afscheid als international aangekondigd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.