Assistent Ancelotti volgt McClaren op bij Derby County

Reacties

Derby County heeft Paul Clement aangetrokken als opvolger van manager Steve McClaren. De voormalige rechterhand van Carlo Ancelotti bij Real Madrid heeft een driejarig contract getekend bij de club uit het Engelse Championship.

Assistent Ancelotti volgt McClaren op bij Derby County

McClaren vertrok onlangs bij Derby County, nadat de ex-trainer van FC Twente de play-offs om promotie naar de Premier League had gemist. Het maakt de weg vrij voor een debuut als hoofdcoach van Clement, die ervaring opdeed bij Chelsea, Paris Saint-Germain en Real als assistent van Ancelotti. In het kielzog van de Italiaan vertrok de Engelsman uit Madrid.

Waar de toekomst van McClaren ligt, is nog niet duidelijk. De voormalige bondscoach van Engeland wordt nadrukkelijk in verband gebracht met de vacature bij Newcastle United, waar Vurnon Anita, Daryl Janmaat, Siem de Jong en Tim Krul onder contract staan. The Magpies zouden echter ook al een gesprek achter de rug hebben met Patrick Vieira, die onlangs zijn trainersdiploma's haalde. De Franse oud-international werkt nu nog in de jeugdopleiding van Manchester City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.