Assist Drenthe niet voldoende tegen scorende Sneijder

Reacties

Wesley Sneijder heeft het onderlinge duel met zijn voormalige ploeggenoot Royston Drenthe hoogstpersoonlijk in zijn voordeel beslist. In Istanbul bepaalde de spelmaker namens Galatasaray de eindstand tegen Erciyesspor: 3-1.

Assist Drenthe niet voldoende tegen scorende Sneijder

Het was voor Sneijder, in het verleden net als Drenthe actief namens Real Madrid, en consorten alweer de vierde zege op rij in de Turkse competitie.

Galatasaray schoot uit de startblokken met een snelle treffer van Umut Bulut, maar voormalig NEC-aanvaller Björn Vleminckx kreeg na ruim een half uur de matig gevulde Türk Telekom Arena stil. Op aangeven van Drenthe volleerde de Belgische spits fraai raak: 1-1.

Pas na de rust trok de Turkse grootmacht de wedstrijd naar zich toe. Uit de vrije trap van Selcuk Inan knikte Aurélien Chedjou de 2-1 binnen. Het slotakkoord was voor Sneijder. De eerste inzet van de Oranje-international werd nog gekeerd door Zurkuf Ozer, maar op de rebound van de middenvelder had de Turkse goalie geen passend antwoord.

Galatasaray blijft na de vierde opeenvolgende zege aan kop in de Turkse Süper Lig. De ploeg van Drenthe is na 22 speelronden terug te vinden op plek vijftien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.