Sneijder blinkt weer uit met wonderschone treffer

Reacties

Wesley Sneijder heeft met wederom een zeer fraai doelpunt bijgedragen aan een competitiezege van Galatasaray. Balikesispor werd met 3-1 verslagen, de Oranje-international tekende voor de 2-0.

Sneijder blinkt weer uit met wonderschone treffer

Na 26 minuten kegelde Sneijder de bal met zijn linkervoet snoeihard in de bovenhoek. Doelman Emrullah Salk bewoog nauwelijks en leek de bal slechts gehoord te hebben.

Na een kwartier had Aurélien Chedjou de score geopend voor de thuisploeg. Hij tikte op de doellijn binnen nadat de bal uit een corner voor zijn voeten viel. Kort na de 2-0 van Sneijder krulde Burak Yilmaz de bal op fraaie wijze in de lange hoek. Hoewel Balikesirspor na een uur verder moest met tien man door de tweede gele kaart voor Aykut Ceviker bepaalden de bezoekers via Ermin Zec de eindstand nog op 3-1.

Galatasaray komt door de zege op 45 punten na twintig duels. Koploper Besiktas heeft twee punten meer. Fenerbahçe staat daar een puntje tussen.

Sneijder had donderdag ook al van zich doen spreken door met twee zeer fraaie treffers bij te dragen aan de 4-1 bekerzege tegen Konyaspor, waardoor de ploeg van Hamza Hamzaoglu zich bij de laatste acht schaarde. Voor de Oranje-international betekende de goal van vanavond zijn vijfde competitiedoelpunt. Behalve de twee al genoemde goals in het bekertoernooi scoorde hij ook één keer in de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.