Sneijder met wonderschone goals uitblinker bij Galatasaray

Reacties

Wesley Sneijder heeft zich met Galatasaray voor de kwartfinale van het Turkse bekertoernooi geplaatst. De Oranje-international deed tijdens de 4-1 thuiszege op Konyaspor van zich spreken met twee wonderschone treffers.

Sneijder met wonderschone goals uitblinker bij Galatasaray

Na zestien minuten knalde Sneijder vanaf twintig meter de bal in de kruising. Daarmee zette hij de stand op 2-0. Burak Yilmaz had de score al geopend met een knal van afstand.

Na 34 minuten deed Sneijder zijn kunstje nog eens dunnetjes over. Hij verschafte zich met een kapbeweging achter zijn standbeen langs de ruimte om vervolgens heerlijk raak te stiften: 3-1. De bal verdween met een schitterende boog in de verre hoek.

Namens Konyaspor redde Ciprian Marica nog vóór de 3-1 van Sneijder de eer, waarna op slag van rust Olcan Adin voor de eindstand tekende met een vallende kopbal. Na rust werd er niet meer gescoord.

Door de ruime zege meldt Sneijder zich met Galatasaray in navolging van Sivasspor, Mersin Idman Yurdu, Bursaspor, Kayserispor (2), Fenerbahçe, Manisaspor (2) en Gençlerbirligi bij de laatste acht. Voor Sneijder waren het zijn zesde en zevende doelpunt van dit seizoen. Eerder trof de middenvelder in de competitie vier keer doel en in de Champions League tegen Arsenal ook.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.