AS Roma huurt Digne van Paris Saint-Germain

Reacties

AS Roma neemt linksback Lucas Digne op huurbasis over van Paris Saint-Germain. De Italianen betalen een huursom van 2,5 miljoen euro. In de deal is een optie tot koop opgenomen.

AS Roma huurt Digne van Paris Saint-Germain

Roma maakte zijn interesse voor Digne (22) al weken geleden kenbaar, maar PSG twijfelde lang of het wel wilde meewerken aan een transfer van de verdediger. Uiteindelijk heeft Roma de Franse kampioen kunnen overtuigen.

Bij Roma wordt Digne herenigd met trainer Rudi Garcia, onder wie hij bij Lille zijn doorbraak kende in de Ligue 1. Door zijn stormachtige ontwikkeling betaalde PSG medio 2013 ruim vijftien miljoen euro voor Digne, die er in Parijs niet in slaagde de concurrentiestrijd te winnen van Maxwell. In totaal kwam Digne in twee jaar slechts tot dertig competitiewedstrijden voor de de blauw-roden.

Na het vertrek van José Holebas (Watford) en het uit de selectie zetten van de overbodige Ashley Cole had Garcia bij Roma geen echte linksback meer tot zijn beschikking. De Griekse rechtsback Vasilis Torosidis nam tot dusverre de honneurs waar op die positie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.