Arsenal stalt Sanogo tijdelijk bij Palace van Pardew

Reacties

Arsenal verhuurt Yaya Sanogo voor de rest van het seizoen aan Crystal Palace. De club van manager Alan Pardew troeft daarmee onder meer Girondins Bordeaux af, dat vorige week liet weten ook al op de komst van de 21-jarige spits te rekenen.

Arsenal stalt Sanogo tijdelijk bij Palace van Pardew

Sinds Pardew onlangs tekende bij Crystal Palace, drong de van Newcastle United overgekomen Engelsman al aan op versterkingen in de strijd tegen degradatie. The Eagles staan na 21 speelronden vijftiende met maar drie punten meer dan hekkensluiter Leicester City.

Met Sanogo heeft Crystal Palace de eerste winterversterking binnen. 'Hij is een enorm veelbelovende jonge speler, iemand die ik persoonlijk altijd heb gevolgd. Dat geldt ook voor deze club, dus dit plaatje past precies', zegt Pardew over de Franse aanvaller, die bij Arsenal niet aan spelen toekwam.

Arsenal nam Sanogo anderhalf jaar geleden nog transfervrij over van AJ Auxerre, waar hij op jonge leeftijd indruk maakte op Arsène Wenger door elf keer te scoren in 24 duels. Dit seizoen speelde de 1 meter 91 lange spits echter pas zes officiële wedstrijden, waardoor een verhuur de beste optie was. Sanogo heeft nog een contract tot medio 2017.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.